Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

T:mi Suvi Selvenius

 

Yritykseni tarjoaa juoksu- ja pilatesohjausta yrityksille, seuroille, kaveriporukoille, työporukoille, yksityisille henkilöille jne.

Taustaltani olen entinen huippujuoksija. Juoksin ja saavutin aktiiviurallani useita SM-mitaleita ja maaotteluita sekä arvokisaedustuksiakin muutamaan otteeseen. Parhaat urheiluvuoteni sijoittuvat 2000-luvun alkuun. Aktiiviurani lopetin vuonna 2012 ja olen sittemmin saanut kaksi ihanan reipasta poikaa, jotka sitten ehkä tulevaisuudessa seuraavat äitinsä jalan jälkiä urheilun maailmassa. Kuntoilua ja itsensä haastamista en kuitenkaan ole vieläkään lopettanut, vaan halu testaamaan omaa kuntoa vetää edelleen aika ajoin kilpakentille.

Juoksuvalmennuksia ryhdyin pitämään juoksu-uran ohessa vuonna 2010. Aloitin pitämällä juoksukouluja urheiluseuroille, josta toiminta pikkuhiljaa laajeni muihinkin projekteihin juoksun parissa. Pidän mm. tekniikkaharjoituksia, luentoja, juoksukouluja sekä yksilövalmennusta ja ryhmävalmennusta.

Sittemmin olen laajentanut repertuaariani pilateksenkin maailmaan, koska koen, että se on mainio lisä juoksemiselle. Voisikin sanoa, että juoksu ja pilates ne yhteen sopii.

Minulta saa siis reippaasti kysellä tarvetta ohjauksiin, valmennuksiin, luennointiin, yrityksen tyhy-päiviin ja virkistyspäiviin yms.

Ota rohkeasti yhteyttä varataksesi tapaamisen. Odotan yhteydenottoasi!