Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Pilates

Pilates on kehonhallintamenetelmä, joka venyttää, voimistaa ja tasapainottaa kehoa. Pilatesharjoittelulla saat mm. parannettua ryhtiäsi, vahvistettua keskivartalon syviä lihaksia ja syvennettyä hengitystäsi. Säännöllisellä harjoittelulla on havaittu olevan vaikutusta valkosolujen tuotantantoon, jolloin myös flunssakierteet voivat vähentyä. Pilates tekee hyvää myös selän hyvinvoinnille, sillä pilateksessa korostuvat erilaiset kierrot ja rullaukset.

Pitämäni pilatestunnit ovat ns. voimapilatesta, joissa joudut haastamaan vartaloasi ja tunnet todella tekeväsi työtä lihaksillasi. Tunneilla tehdään sekä lihaskuntoon että notkeuteen/liikkuvuuteen vaikuttavia liikkeitä.

Pilates on kehonhallintamenetelmä, joka sopii kaikille perusterveille ihmisille. 

 

Pilateksen alkeiskurssi lokakuussa 2019!

Keskiviikkoisin 2.-30.10 (5 kertaa) klo 18.00-18.55  Rajamäen kamppailukeskus, pikku sali (Kievarintie 14)

Hinta 50€/5 kertaa (lasku sähköpostilla)

Ilmoittautuminen 30.9 mennessä sselvenius@gmail.com

 

Kurssilla lähdemme liikkeelle lempeillä ja rauhallisilla harjoituksilla tavoitteena syvien keskivartalon lihasten vahvistaminen. Lisäämme kerta kerralta hieman haastetta. Sopii kaikille omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille!

 

Juoksu

Juoksun tekniikkavalmennuksessa pääset harjoittamaan hyvää juoksutekniikkaa ja -kuntoa erilaisten koordinaatio ja liikkuvuusharjoitusten avulla. Tekniikkatunneilla keskitymme hiomaan juoksuaskelta lennokkaammaksi. Sopivat kaikille lajista ja kunnosta riippumatta.  

Juoksun intervallivalmennuksessa keskitytään juoksemiseen ja tehdään juoksukuntoa kehittäviä harjoituksia erilaisten vauhtijuoksujen avulla. Juoksun intervallitreenit sopivat jo jonkin verran juosseille, jotka haluavat kehittää harjoitteluaan peruslenkkeilystä astetta kehittävämpään suuntaan.

       

Ilmoittautumiset ja tiedustelut.  puh: 050-5430086 tai sähköpostitse sselvenius@gmail.com.