Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Tarjoan

  • Henkilökohtaista ja ryhmäohjausta niin juoksemiseen kuin pilatekseenkin.
  • Ikään ja kuntoon katsomatta.
  • Erityisesti alussa on hyvä saada opastusta osaavalta ohjaajalta.

 Juoksu

Juoksun tekniikkavalmennuksessa  pääset perehtymään paremman juoksutekniikan saloihin erilaisten koordinaatio- ja liikkuvuusharjoitusten avulla. Tekniikkatunneilla keskitymme hiomaan juoksuaskelta lennokkaammaksi. Valmennus sopii kaikille lajista ja kunnosta riippumatta.  

Juoksunvalmennuksessa keskitytään juoksemiseen ja tehdään juoksukuntoa kehittäviä harjoituksia erilaisten vauhtijuoksu avulla. Juoksuvalmennus sopii kaikille, jotka haluavat kehittää kuntoaan ja harjoitteluaan peruslenkkeilystä astetta kehittävämpään suuntaan.

Pilates

Pilates on kehonhallintamenetelmä, joka venyttää, voimistaa ja tasapainottaa kehoa. Pilatesharjoittelulla saat mm. parannettua ryhtiäsi, vahvistettua keskivartalon syviä lihaksia ja syvennettyä hengitystäsi. Säännöllisellä harjoittelulla on havaittu olevan vaikutusta valkosolujen tuotantantoon, jolloin myös flunssakierteet voivat vähentyä. Pilates tekee hyvää myös selän hyvinvoinnille, sillä pilateksessa korostuvat erilaiset kierrot ja rullaukset. 

Pilates sopii kaikille perusterveille ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille ihmisille. 

Kurssilla lähdemme liikkeelle lempeillä ja rauhallisilla harjoituksilla tavoitteena syvien keskivartalon lihasten vahvistaminen. Lisäämme kerta kerralta hieman haastetta.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut.  puh: 050-5430086 tai sähköpostitse sselvenius@gmail.com.