Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Palvelut

 Pilates

Pilates on kehonhallintamenetelmä, joka venyttää, voimistaa ja tasapainottaa kehoa. Pilatesharjoittelulla saat mm. parannettua ryhtiäsi, vahvistettua keskivartalon syviä lihaksia ja syvennettyä hengitystäsi. Säännöllisellä harjoittelulla on havaittu olevan vaikutusta valkosolujen tuotantantoon, jolloin flunssakierteet voivat vähentyä. Pilates tekee hyvää myös selän hyvinvoinnille, sillä pilateksessa korostuvat erilaiset kierrot ja rullaukset.

Pitämäni pilatestunnit ovat ns. voimapilatesta, joissa joudut haastamaan vartaloasi ja tunnet todella tekeväsi työtä lihaksillasi. Tunneilla tehdään sekä lihaskuntoon että notkeuteen/liikkuvuuteen vaikuttavia liikkeitä.

Pilates on kehonhallintamenetelmä, joka sopii kaikille perusterveille ihmisille. Ei suositella raskaana oleville.

 

Syksyn tunnit starttaavat viikolla 36!

Ma/Ke 17.00-17.45/18.00-18.45  Rajamäen kamppailukeskus (Kievarintie 14)

Kausikortti  (vkot 36-51) 199€

10-kortti 149€

 

Juoksu

Juoksun tekniikkavalmennuksessa pääset harjoittamaan hyvää juoksutekniikkaa ja -kuntoa erilaisten koordinaatio ja liikkuvuusharjoitusten avulla. Tekniikkatunneilla keskitymme hiomaan juoksuaskelta lennokkaammaksi. Tunnit sopivat kaikille lajista ja kunnosta riippumatta.  

Juoksun intervallivalmennuksessa keskitytään juoksemiseen ja tehdään juoksukuntoa kehittäviä harjoituksia erilaisten vauhtijuoksujen avulla. Juoksun intervallitunnit sopivat jo jonkin verran juosseille, jotka haluavat kehittää harjoitteluaan peruslenkkeilystä astetta kehittävämpään suuntaan.

       

Ilmoittautumiset ja tiedustelut.  puh: 050-5430086 tai sähköpostitse sselvenius@gmail.com.